Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Kuća Za Uspomenu

Memory Transmitting

Kuća Za Uspomenu Ova kuća prenosi slike doma drvenim gredama i raspoređenim gomilama bijele cigle. Svjetlost prolazi iz prostora bijele cigle oko kuće, stvarajući posebnu atmosferu za klijenta. Dizajner koristi nekoliko metoda za rješavanje ograničenja ove zgrade za klima uređaje i skladišne prostore. Takođe, spojite materijale sa pamćenjem klijenta i predstavite toplu i elegantnu estetiku kroz strukturu, povezujući jedinstveni stil ove kuće.

Ime projekta : Memory Transmitting, Ime dizajnera : Jianhe Wu, Ime klijenta : TYarchistudio.

Memory Transmitting Kuća Za Uspomenu

Ovaj odličan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn dizajna rasvjetnih proizvoda i rasvjetnih projekata. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata osvjetljenja.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.