Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Stol

Liquid

Stol Tekućina je lagan i jak moderan dizajn stol inspirisan dinamičnim i fluidnim strukturama koje se nalaze u prirodi. Već je dosta dizajna tablica, stvaranje smislenog je izazovno. No Tečnost nije vaš običan stol, odabirom visokokvalitetnog epoksidnog obogaćenog staklom od E-vlakna ne samo da stol izgleda lagano, već samo teži 14 kilograma. Kao rezultat ovog i svog bezvremenog dizajna, možete ga lako pomicati u svakom prostoru.

Ime projekta : Liquid, Ime dizajnera : Mattice Boets, Ime klijenta : Mattice Boets.

Liquid Stol

Ovaj sjajni dizajn dobitnik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne arhitekture, građevinske i strukturne radove.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.