Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Knjižara, Trgovački Centar

Jiuwu Culture City , Shenyang

Knjižara, Trgovački Centar Zato dizajn Jato Design-a bio je da pretvori tradicionalnu knjižaru u dinamičan prostor za višestruku upotrebu - ne samo da će biti tržni centar, već i kulturno središte događaja nadahnutog knjigama i još mnogo toga. Centrepice je prostor „heroja“ u kojem se posetioci kreću u okruženju sa svetlijim tonovima i poboljšanim dramatičnim dizajnom. Kokoni slični fenjerima vise s stropa dok stepeništa služe kao zajednički prostori koji potiču posjetioce da se zadrže i čitaju dok sjede na stepenicama.

Ime projekta : Jiuwu Culture City , Shenyang, Ime dizajnera : JATO Design International Ltd, Ime klijenta : .

Jiuwu Culture City , Shenyang Knjižara, Trgovački Centar

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za dizajn na području mode, odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.