Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Multifunkcionalne Minđuše

Blue Daisy

Multifunkcionalne Minđuše Daisy's su kompozitni cvjetovi sa dva cvijeta kombinirana u jedno, unutarnji dio i vanjski laticu. Simbolizuje preplitanje dvoje koji predstavljaju pravu ljubav ili konačnu vezu. Dizajn se sljubljuje u jedinstvenost cvijeta tratinčice, što omogućuje nositelju Plave marjetice na više načina. Izbor plavih safira za latice su naglasiti inspiraciju za nadu, želju i ljubav. Žuti safiri odabrani za središnju laticu cvijeća obuzimaju nositelja osjećaja radosti i ponosa pružajući korisniku potpuni spokoj i povjerenje u pokazivanju njegove elegancije.

Ime projekta : Blue Daisy, Ime dizajnera : Teong Yan Ni, Ime klijenta : IVY TEONG.

Blue Daisy Multifunkcionalne Minđuše

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za dizajn na području mode, odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajnerska legenda dana

Legendarni dizajneri i njihovi nagrađivani radovi.

Legende dizajna izuzetno su poznati dizajneri koji svojim dobrim dizajnom čine naš svijet boljim mjestom. Otkrijte legendarne dizajnere i njihove inovativne dizajne proizvoda, originalne umjetničke radove, kreativnu arhitekturu, izvanredne modne dizajne i dizajnerske strategije. Uživajte i istražite originalna dizajnerska dela nagrađivanih dizajnera, umetnika, arhitekata, inovatora i brendova širom sveta. Oduševite se kreativnim dizajnom.