Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Konceptualna Knjiga I Poster

PLANTS TRADE

Konceptualna Knjiga I Poster PLANTS TRADE je niz inovativnog i umjetničkog oblika botaničkih uzoraka, koji je razvijen u svrhu izgradnje boljeg odnosa između ljudi i prirode, a ne obrazovnih materijala. Koncept knjiga Plants Trade bila je pripremljena kako bi vam pomogla da razumijete ovaj kreativni proizvod. Knjiga, dizajnirana u potpuno istoj veličini kao proizvod, sadrži ne samo fotografije prirode već jedinstvenu grafiku nadahnutu mudrošću prirode. Još zanimljivije, grafike su pažljivo ispisane štampom, tako da svaka slika varira u boji ili teksturi, baš kao i prirodne biljke.

Ime projekta : PLANTS TRADE, Ime dizajnera : Tsuyoshi Omori, Ime klijenta : PLANTS TRADE.

PLANTS TRADE Konceptualna Knjiga I Poster

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za dizajn na području mode, odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.