Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Klinika Za Medicinsku Ljepotu

Chun Shi

Klinika Za Medicinsku Ljepotu Koncept dizajna koji stoji iza ovog projekta je „klinika za razliku od klinike“ i inspirisan je nekim malim, ali lijepim umjetničkim galerijama, a dizajneri se nadaju da ova medicinska klinika ima temperament u galeriji. Na taj način gosti mogu osjetiti elegantnu ljepotu i opuštenu atmosferu, a ne stresno kliničko okruženje. Dodali su nadstrešnicu na ulazu i bazen za beskonačni rub. Bazen se vizualno povezuje s jezerom i oslikava arhitekturu i dnevnu svjetlost privlačeći goste.

Ime projekta : Chun Shi, Ime dizajnera : Guoqiang Feng and Yan Chen, Ime klijenta : Feng and Chen Partners Design Shanghai.

Chun Shi Klinika Za Medicinsku Ljepotu

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za dizajn na području mode, odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.