Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Čaša Od Konjaka

30s

Čaša Od Konjaka Rad je bio osmišljen za ispijanje konjaka. Slobodno se puši u staklenom studiju. Zbog toga je svaki stakleni komad individualan. Staklo se lako uzima i izgleda zanimljivo iz svih uglova. Oblik čaše odražava svjetlost iz različitih uglova, dodajući dodatno uživanje u piću. Zbog spljoštenog oblika čaše, možete staviti čašu na stol kako želite odmarati na bilo kojoj od njezinih strana. Ime i ideja djela slave starenje umjetnika. Dizajn odražava nijanse starenja i poziva na tradiciju starenja konjaka kako se poboljšava u kvaliteti.

Ime projekta : 30s , Ime dizajnera : Saara Korppi, Ime klijenta : Saara Korppi.

30s  Čaša Od Konjaka

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za dizajn na području mode, odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.