Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Dizajn Enterijera

104 Cafe

Dizajn Enterijera Projekt služi kao mjesto za jelo, razbijanje kafe, sastanke, rad u grupi, podstičući zaposlenike na više interakcije, podstičući svježe ideje i pojačavajući suradnju. Svrha je multifunkcionalnog mjesta. Dizajneri su prostoru dodali još jedan koncept, koncept Time. Naši dizajneri namjeravali su da se koncept vremena izrazi pomičnim prostornim aspektima ovog multifunkcionalnog kafića i ovog okretnog uredskog prostora. Kroz vrijeme, prema odgovarajućem funkcionalnom prostornom planiranju, duh može biti sam definiran za samu kompaniju.

Ime projekta : 104 Cafe, Ime dizajnera : PEI CHIEH LU, Ime klijenta : 104 Corporation.

104 Cafe Dizajn Enterijera

Ovaj sjajni dizajn dobitnik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne arhitekture, građevinske i strukturne radove.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.