Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Multifunkcionalna Gitara

Black Hole

Multifunkcionalna Gitara Crna rupa je multifunkcionalna gitara zasnovana na hard rock i metal stilovima muzike. Oblik tijela pruža gitaristima osjećaj ugode. Opremljen je tečnim kristalnim zaslonom na fretbordu za generiranje vizuelnih efekata i programa učenja. Brailleovi znakovi iza vrata gitare mogu pomoći ljudima koji su slepi ili imaju slab vid da sviraju gitaru.

Ime projekta : Black Hole, Ime dizajnera : Pouladvar, Ime klijenta : Pouladvar Design Group.

Black Hole Multifunkcionalna Gitara

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za dizajn na području mode, odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.