Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Tradicionalna Haljina

Iranian Sarv

Tradicionalna Haljina Iranski Sarv je tradicionalna haljina kao noćna haljina. Ona želi biti simbol Irana poput svog imena. Inspirirana je iranskim slikama i Sarvom (Sarv je u Iranu ime drveta). u draguljima i Serme-Douziju kako bi se obukli u eri Safaviyeh. Danas Termeh ima dekorativnu ulogu u iranskim kućama. Dizajnerska svrha je da promijeni originalnost očuvanjem, Moderniziranje i dovede kao odijelo. Termeh haljina s iranskim vezom i Sermeh-Dozi (vrsta ručne izrade na tkanini) poput ostalih tkanina, može se koristiti.

Ime projekta : Iranian Sarv, Ime dizajnera : Gol Sarv, Ime klijenta : .

Iranian Sarv Tradicionalna Haljina

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na takmičenju za dizajn ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađeni dizajnerski portfelj nagrađivanih kako biste otkrili mnoštvo drugih novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.