Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Modularni Kompozitor

Orre

Modularni Kompozitor Procjenjuje se da u prosječnom domaćinstvu materijal pogodan za kompostiranje čini preko 40% svih otpada. Čuvanje komposta jedan je od stubova ekološkog života. Omogućuje vam manje proizvodnje otpada i dragocjeno gnojivo za organsko bilje. Projekt je kreiran za svakodnevnu upotrebu u malim staništima i ima za cilj promjenu navika. Zahvaljujući modularnosti, zauzima malo prostora i omogućava obradu velike količine otpada. Konstrukcijska konstrukcija garantuje dobru oksigenaciju komposta, a karbonski filter štiti od mirisa.

Ime projekta : Orre, Ime dizajnera : Adam Szczyrba, Ime klijenta : Academy od Fine Arts in Katowice.

Orre Modularni Kompozitor

Ovaj sjajni dizajn dobitnik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne arhitekture, građevinske i strukturne radove.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.