Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Vila

Shang Hai

Vila Vila je inspirisana filmom Veliki Gatsby, jer se muški vlasnik nalazi i u finansijskoj industriji, a domaćica voli stari šangajski Art Deco stil 1930-ih. Nakon što su dizajneri proučili fasadu zgrade, shvatili su da ona takođe ima stil Art Deco. Stvorili su jedinstven prostor koji odgovara vlasnikovom omiljenom stilu Art Deco iz 1930-ih i u skladu je sa suvremenim načinom života. Kako bi održali konzistentnost prostora, odabrali su nešto francuskog namještaja, svjetiljki i dodataka dizajniranih 1930-ih.

Ime projekta : Shang Hai, Ime dizajnera : Guoqiang Feng and Yan Chen, Ime klijenta : Feng and Chen Partners Design Shanghai.

Shang Hai Vila

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za dizajn na području mode, odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.