Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Privatna Kuća

The Cube

Privatna Kuća Stvaranje kvalitetnog životnog iskustva i redefiniranje imidža stambene zgrade u Kuvajtu uz održavanje klimatskih potreba i potreba za privatnošću koje diktira arapska kultura bili su glavni izazovi s kojima se dizajner suočio. Kuća Cube je četverokatna građevina od betona / čelika koja se zasniva na sabiranju i oduzimanju unutar kocke stvarajući dinamičan doživljaj između unutrašnjih i vanjskih prostora kako biste uživali u prirodnoj svjetlosti i pejzažnom pogledu tokom cijele godine.

Ime projekta : The Cube, Ime dizajnera : Ahmed Habib, Ime klijenta : Lines.

The Cube Privatna Kuća

Ovaj odličan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn dizajna rasvjetnih proizvoda i rasvjetnih projekata. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata osvjetljenja.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.