Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Stola

Chiglia

Stola Chiglia je kiparska tablica čiji oblici podsjećaju na obrasce čamca, ali oni ujedno predstavljaju srce čitavog projekta. Koncept je proučavan zahvaljujući modularnom razvoju počevši od osnovnog modela koji je ovde predložen. Linearnost snopa golubice u kombinaciji s mogućnošću kralježaka da slobodno klizi duž njega, garantiraju stabilnost stola, omogućava mu da se razvija u dužini. Ove značajke olakšavaju prilagođavanje odredišnom okruženju. Bit će dovoljno povećati broj kralježaka i duljinu snopa da biste dobili željene dimenzije.

Ime projekta : Chiglia, Ime dizajnera : Giuliano Ricciardi, Ime klijenta : d-Lab studio di Giuliano Ricciardi.

Chiglia Stola

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za dizajn na području mode, odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.