Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Kontejner

Goccia

Kontejner Goccia je posuda koja ukrašava dom mekim oblicima i toplim bijelim svjetlima. To je moderno domaće ognjište, mjesto susreta za veseli čas s prijateljima u vrtu ili stolom za kavu da bi u dnevnoj sobi pročitali knjigu. To je skup keramičkih posuda pogodnih da sadrže toplu zimsku deku, kao i sezonsko voće ili bocu svježeg ljetnog pića uronjenu u led. Posude vise od stropa konopcem i mogu se postaviti na željenu visinu. Dostupne su u 3 veličine, od kojih se najveća može upotpuniti čvrstim hrastovim vrhom.

Ime projekta : Goccia, Ime dizajnera : Giuliano Ricciardi, Ime klijenta : d-Lab studio di Giuliano Ricciardi.

Goccia Kontejner

Ovaj odličan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn dizajna rasvjetnih proizvoda i rasvjetnih projekata. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata osvjetljenja.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.