Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Redizajn Identiteta Marke

InterBrasil

Redizajn Identiteta Marke Inspiracija za preispitivanje i redizajn branda bile su promjene u modernizaciji i integraciji u kompanijskoj kulturi. Dizajn srca više nije mogao biti vanjski u odnosu na brend, nadahnjujući partnerstvo kako iznutra, tako i sa zaposlenicima. Integrirana unija između koristi, posvećenosti i kvalitete usluge. Novi oblik je od oblika do boja integrirao srce u B i zdravlje krst u T. Dvije riječi spojene u sredini čineći logotip izgleda kao jedna riječ, jedan simbol, objedinjujući R i B u srce.

Ime projekta : InterBrasil, Ime dizajnera : Mateus Matos Montenegro, Ime klijenta : InterBrasil.

InterBrasil Redizajn Identiteta Marke

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za dizajn na području mode, odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.