Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Torba Za Kacigu

Toba Tank

Torba Za Kacigu Toba nudi mogućnost upravljanja mlaznom kacigom nakon što je parkirano vozilo. Potpuno vodoodbojni i antibaskulirani, obloženi su, opremljeni patentnim zatvaračem, izrađeni od recikliranog / oporabljenog 87% materijala i prijenosni ručno, ramenima i ruksakom. Toba pozdravlja mlazni šlem iznutra prema prilagođenim ličnim predmetima. Noseći kacigu, pretvara dizajnersku torbu, udobnu i otpornu. Bez obzira na to što se troši, patentni zatvarač ostaje prianjan za telo radi potpune sigurnosti. Za sve i za svaku priliku, radni kontekst (ako se krećete na dva točka) i slobodno vrijeme. Prvo navlaka za mlaz kacige.

Ime projekta : Toba Tank, Ime dizajnera : Enrico Enrieu and Emanuela Zaniboni, Ime klijenta : Toba Tank.

Toba Tank Torba Za Kacigu

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na takmičenju za dizajn ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađeni dizajnerski portfelj nagrađivanih kako biste otkrili mnoštvo drugih novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajnerski tim dana

Najveći svjetski dizajnerski timovi.

Ponekad vam je potreban vrlo velik tim talentiranih dizajnera koji možete smisliti zaista sjajne dizajne. Svakodnevno se pojavljuje prepoznatljiv nagrađivani inovativni i kreativni tim dizajna. Istražite i otkrijte originalnu i kreativnu arhitekturu, dobar dizajn, modu, grafički dizajn i projekte dizajnerske strategije od dizajnerskih timova širom sveta. Oduševite se originalnim radovima velikih majstora dizajnera.