Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Privatni Vrt

Ryad

Privatni Vrt Izazov se sastojao u modernizaciji stare seoske kuće i pretvara je u carstvo mira i tišine, sveobuhvatno radeći i na arhitektonskom i pejzažnom području. Obnovljena je fasada, urađeni su građevinski radovi na pločnicima i plivalištu bazena i potpornih zidova, stvarajući nove kovane željezare za lukove, zidove i ograde. Vrtlarstvo, navodnjavanje i rezervoar, kao i munje, nameštaj i pribor takođe su sveobuhvatno izostavljeni.

Ime projekta : Ryad, Ime dizajnera : Fernando Pozuelo, Ime klijenta : Fernando Pozuelo Landscaping Collection.

Ryad Privatni Vrt

Ovaj odličan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn dizajna rasvjetnih proizvoda i rasvjetnih projekata. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata osvjetljenja.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.