Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Dizajn Brenda

EXP Brasil

Dizajn Brenda Dizajn marke EXP Brasil potiče od principa jedinstva i partnerstva. Prisvajajući mješavinu tehnologije i dizajna u njihovim projektima kao u uredskom životu. Element tipografije predstavlja zajednicu i snagu ove kompanije. Dizajn slova X je čvrst i integriran, ali vrlo lagan i tehnološki. Marka predstavlja studijski život, sa elementima u slovima, kako na pozitivnom tako i na negativnom prostoru koji ujedinjuje ljude i dizajn, individualni i kolektivni, jednostavni sa tehnološkim, laganim i robusnim, profesionalnim i osobnim.

Ime projekta : EXP Brasil, Ime dizajnera : Mateus Matos Montenegro, Ime klijenta : EXP Brasil.

EXP Brasil Dizajn Brenda

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za dizajn na području mode, odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.