Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Quilling

Archangel Michael

Quilling Arhanđeo Mihael je uramljeni komad Quilling koji je Niamh stvorio. Njena inspiracija za stvaranje ovog Quilling djela Arhanđela Mihaela potekla je od njene majke. Kad joj je baka bila jako bolesna, Niamhova majka bila je u njihovom automobilu i značka za Arhanđela Mihaela pala je iz ogledala u džep dok je baka prolazila i to im je pružilo sve utjehu znajući da je zaštićena. Cilj je stvoriti početni utjecaj dok gledatelj promatra komad, a iz toga privlači gledatelje bliže vidjeti detalje koji su uključeni.

Ime projekta : Archangel Michael, Ime dizajnera : Niamh Faherty, Ime klijenta : Niamh Faherty.

Archangel Michael Quilling

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na takmičenju za dizajn ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađeni dizajnerski portfelj nagrađivanih kako biste otkrili mnoštvo drugih novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.