Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Paket Riže

Songhua River

Paket Riže Songhua River Rice, vrhunski je proizvod od riže u sklopu SOURCEAGE Food Group. Kako se približava tradicionalni kineski festival - proljetni festival, oni dizajniraju prekrasno pakirani proizvod od riže kao poklon kupcima poklona proljetnog festivala, tako da cjelokupni dizajn mora odjeknuti u svečanoj atmosferi proljetnog festivala, ističući tradicionalne kineske kulturne elemente i povoljno dobro značenje.

Ime projekta : Songhua River, Ime dizajnera : 33 and Branding, Ime klijenta : SOURCEAGE.

Songhua River Paket Riže

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za dizajn na području mode, odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.