Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Ilustracija

Anubis The Judge

Ilustracija 'Sudac Anubis'; analizom dizajna očito je da se dizajner fokusirao na primarne osobine Anubisa kao ikonični simbol drevne i istaknute ere. Dodao je naslov 'Sudac' koji bi možda mogao prikazati više snage ili snage koju lik u svom dizajnu posjeduje. Jasno, dizajner je dodao dubinu i detaljnu pažnju geometrijskim simbolima koje je koristio u dizajnu. Uključio je šok koji je bio omotan oko vrata lika, koji je takođe bio težak teksture.

Ime projekta : Anubis The Judge, Ime dizajnera : Najeeb Omar, Ime klijenta : Leopard Arts.

Anubis The Judge Ilustracija

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na takmičenju za dizajn ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađeni dizajnerski portfelj nagrađivanih kako biste otkrili mnoštvo drugih novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.