Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Skladište Čaja

Redo

Skladište Čaja Koncept projekta razbija jedinstvenu funkciju tradicionalnog skladišta i stvara novu scenu u skladu sa načinom života kroz način mješovite površine. Umetanjem bihevioralne slike suvremenog urbanog života (biblioteke, galerije, izložbene dvorane, centri za kušanje čaja i pića) jedan se mikroprostor pretvara u "otvoreni urbani prostor" na "većoj" skali. Projekat pokušava spojiti privatne pozive i makro-estetsko iskustvo javnih institucija.

Ime projekta : Redo, Ime dizajnera : Hongrui Luan / SIGNdeSIGN, Ime klijenta : SIGNdeSIGN.

Redo Skladište Čaja

Ovaj sjajni dizajn dobitnik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne arhitekture, građevinske i strukturne radove.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.