Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Lobi Prostor

Liantan Shi

Lobi Prostor Primjenjujući veliki skulpturalni oblik kako biste oblikovali prostor i stvorili vizualni fokus Prvo napravite veliki zakrivljeni strop s drvenom teksturom na ulaznoj visini i oblikujte bazu na dnu zavoja. Zatim se s desne strane stupac osovine ukrašava u elipsu, a površinu okružuju tri latice lotosa. U vizualnom doživljaju, to je poput "pupoljačkog lotosa" koji nosi cjelokupni prostor predvorja.

Ime projekta : Liantan Shi, Ime dizajnera : Jack Chen Ya Chang and Angela Chen Shu, Ime klijenta : B.P.S design.

Liantan Shi Lobi Prostor

Ovaj sjajni dizajn dobitnik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne arhitekture, građevinske i strukturne radove.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.