Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Aparat Za Gašenje Požara I Čekić Za Bijeg

FZ

Aparat Za Gašenje Požara I Čekić Za Bijeg Zaštitna oprema vozila je neophodna. Aparat za gašenje požara i sigurnosni čekići, kombinacija ova dva uređaja mogu poboljšati efikasnost bijega osoblja kada dođe do saobraćajne nesreće. Prostor za automobile je ograničen, tako da je ovaj uređaj dizajniran tako da bude dovoljno mali. Može se postaviti bilo gde u privatnom automobilu. Tradicionalni aparat za gašenje požara za vozila je za jednokratnu upotrebu, a ovaj dizajn lako može zamijeniti oblogu. Udobnije je rukovanje, korisnik je lakši za rukovanje.

Ime projekta : FZ, Ime dizajnera : Tongxin Zhang, Ime klijenta : Zhengzhou University of Light Industry.

FZ Aparat Za Gašenje Požara I Čekić Za Bijeg

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na takmičenju za dizajn ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađeni dizajnerski portfelj nagrađivanih kako biste otkrili mnoštvo drugih novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.