Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Fotografija

Coming of Age

Fotografija U Japanu se Coming of Age slavi kada djevojčice i dječaci napune dvadeset godina. Važna je to prilika kada napuste tinejdžere i postanu odrasli s pravima, odgovornostima i slobodama. To je formalni događaj jednom u životu. Djevojke obično nose kimono, a dječaci kimono ili zapadnjačko odijelo. Svake godine prigoda se obilježava drugog ponedjeljka u januaru.

Ime projekta : Coming of Age, Ime dizajnera : Ismail Niyaz Mohamed, Ime klijenta : Ismail Niyaz Mohamed.

Coming of Age Fotografija

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na takmičenju za dizajn ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađeni dizajnerski portfelj nagrađivanih kako biste otkrili mnoštvo drugih novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.