Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Trpezarijski Sto

Aks Sconcentrico

Trpezarijski Sto Tabela inspirisana prirodnim fenomenom krške erozije nazvana Karren, prisutna u Dolomitima. Koncept ovog objekta, napravljen od dragocjenog statuarskog mramora Carrara, predstavlja ljepotu i krhkost planine. Unutar žljebova su postavljene čelične kuglice koje simboliziraju protok vode koji s vremenom erodira mramor. Ljepota, krhkost, dinamičnost i energija zatvoreni u jednom objektu.

Ime projekta : Aks Sconcentrico, Ime dizajnera : Ascanio Zocchi, Ime klijenta : Marmomac Verona Italy.

Aks Sconcentrico Trpezarijski Sto

Ovaj sjajni dizajn dobitnik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne arhitekture, građevinske i strukturne radove.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.