Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Poklon Set Za Gurmansku Hranu

Saintly Flavours

Poklon Set Za Gurmansku Hranu Saintly Flavors je poklon set za gurmansku hranu koji je namijenjen potrošačima vrhunskih trgovina. Slijedom trenda u kojem su hrana i blagovaonica postali u modi, inspiracija za projekt dolazi iz 2018. godine Met Gala modne teme katoličanstvo. Jeremy Bonggu Kang pokušao je stvoriti izgled koji plijeni očima potrošača vrhunskih prodavaonica, koristeći ukrašeni i tradicionalni stil ilustracije, kako bi predstavio bogatu tradiciju umjetnosti i kvalitetnu izradu hrane u katoličkim samostanima.

Ime projekta : Saintly Flavours, Ime dizajnera : Bonggu (Jeremy) Kang, Ime klijenta : Jeremy Bonggu Kang.

Saintly Flavours Poklon Set Za Gurmansku Hranu

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za dizajn na području mode, odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.