Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Proširivi Sto

Lido

Proširivi Sto Lido se savija u malu pravokutnu kutiju. U preklopu služi kao kutija za odlaganje sitnih predmeta. Ako podignu bočne tanjure, zglobne noge ispadaju iz kutije i Lido se pretvara u stol za čaj ili mali stol. Isto tako, ako potpuno razviju bočne ploče s obje strane, pretvara se u veliki stol, pri čemu gornja ploča ima širinu od 75 Cm. Ovaj se stol može koristiti kao trpezarijski stol, posebno u Koreji i Japanu gdje je sjedenje na podu dok je ručak uobičajena kultura.

Ime projekta : Lido, Ime dizajnera : Nak Boong Kim, Ime klijenta : Kim Nak Boong Institute of wooden furniture.

Lido Proširivi Sto

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za dizajn na području mode, odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.