Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Restoran

TER

Restoran TER je koncept restorana koji je razvijen nakon šume Art Sella u Malga Costa, Italija. Nevolja je pokrenula pitanje - Kako izgleda „stabilan“ prostor? Fiziološki i fizički. Kako se prostor može oživjeti nakon što doživi katastrofu? Restoran se stapa s okolinom, djelujući kao još jedna stijena u krajoliku. Diferencira ga dim koji izlazi iz njegovog središta, što stvara osjećaj privlačnosti i spletki. To je prizor koji ljude privlači prema centru - ponovo uspostavlja srž suštine Art Sella.

Ime projekta : TER, Ime dizajnera : Coral Mesika, Ime klijenta : COCO Atelier.

TER Restoran

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na takmičenju za dizajn ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađeni dizajnerski portfelj nagrađivanih kako biste otkrili mnoštvo drugih novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.