Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Umjetnički Prostor

Surely

Umjetnički Prostor Ovo je umjetnost, opuštenost i maloprodaja, svi se kombiniraju u jednom prostoru. Budući da je arhitektura tvornica konfekcijskih kuka za odjeću u zemlji. Čitava zgrada zadržava isprekidanu teksturu zida, jer slojna tekstura prostora, stvara drugačiji kontrast s vanjskim, stvara i doživljaj prostora. Napuštajući previše tvrdi ukras, upotrijebio je neki mekani ukras za prikaz koji je stvorio opuštajući osjećaj. Kontrast između stvaranja i rane faze je fleksibilniji za održivi razvoj prostora u budućnosti.

Ime projekta : Surely, Ime dizajnera : Michael Lam, Ime klijenta : Surely.

Surely Umjetnički Prostor

Ovaj odličan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn dizajna rasvjetnih proizvoda i rasvjetnih projekata. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata osvjetljenja.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.