Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Javna Vanjska Vrtna Stolica

Para

Javna Vanjska Vrtna Stolica Para je set javnih stolica na otvorenom dizajniran da pruži ograničenu fleksibilnost u vanjskim uvjetima. Komplet stolica koji ima jedinstveno simetričnu formu i potpuno odudara od inherentne vizuelne ravnoteže konvencionalnog dizajna stolica Inspiriran jednostavnim oblikom klackalice, ovaj set stolica na otvorenom hrabar je, moderan i pozdravlja interakciju. Oboje s teškim ponderiranim dnom, Para A podržava rotaciju od 360 ° oko svoje baze, a Para B podržava dvosmjerno okretanje.

Stol

Grid

Stol Mreža je stol dizajniran iz mrežnog sistema nadahnutog tradicionalnom kineskom arhitekturom, gdje se vrsta drvene konstrukcije koja se zove Dougong (Dou Gong) koristi u raznim dijelovima zgrade. Korištenjem tradicionalne međusobno povezane drvene strukture, sastavljanje stola je također proces učenja o strukturi i doživljavanja povijesti. Noseća konstrukcija (Dou Gong) izrađena je od modularnih dijelova koji se lako mogu rastaviti za potrebe skladištenja.

Serija Namještaja

Sama

Serija Namještaja Sama je autentična serija namještaja koja pruža funkcionalnost, emocionalno iskustvo i jedinstvenost kroz svoje minimalne, praktične forme i snažan vizuelni efekt. Kulturna inspiracija crpljena iz poezije vrtložnih kostima koji se nose na ceremonijama Sama reinterpretirana je u svom dizajnu kroz igru konične geometrije i tehnika savijanja metala. Skulpturalno držanje serije kombinira se s jednostavnošću materijala, oblika i proizvodnih tehnika, kako bi se ponudio funkcionalni & amp; estetske prednosti. Rezultat je moderna serija namještaja koja pruža prepoznatljiv dodir u životnim prostorima.

Pametni Kuhinjski Mlin

FinaMill

Pametni Kuhinjski Mlin FinaMill je snažna kuhinjska mlinica sa zamjenjivim i nadopunjivim mahunama začina. FinaMill je jednostavan način za podizanje kuhanja s odvažnim okusom svježe mljevenih začina. Samo mahune za višekratnu upotrebu napunite sušenim začinima ili začinskim biljem, pritisnite mahunu na mjesto i pritiskom na tipku sameljite tačnu količinu začina koja vam je potrebna. Zamijenite mahune začina sa samo nekoliko klikova i nastavite kuhati. To je jedina brusilica za sve vaše začine.

Slijedite Fokus Ad-On

ND Lens Gear

Slijedite Fokus Ad-On ND LensGear precizno prilagođava samocentrirane leće različitih promjera. ND LensGear serija pokriva sve leće kao nijedna druga dostupna LensGear. Nema rezanja i nema savijanja: Nema više odvijača, istrošenih remena ili dosadnih ostataka kaiša koji strše. Sve odgovara šarmu. I još jedan plus, njegov alat bez alata! Zahvaljujući pametnom dizajnu, centrira se nežno i čvrsto oko sočiva.

Adapterski Sistem Za Profesionalno Snimanje

NiceDice

Adapterski Sistem Za Profesionalno Snimanje NiceDice-System prvi je višenamjenski adapter u industriji fotoaparata. Čini ugodnim pričvršćivanje opreme s različitim standardima montaže različitih marki - poput svjetala, monitora, mikrofona i predajnika - na one kamere tačno onako kako trebaju biti u skladu sa situacijom. Čak i novi standardi za montažu ili novo kupljena oprema mogu se lako integrirati u ND-sistem, samo dobivanjem novog adaptera.