Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Kafić

Perception

Kafić Ovaj mali topli drveni kafić nalazi se na uglu raskrsnice u tihom kvartu. Centralizirana zona otvorene pripreme čini čisto i bogato iskustvo nastupa barista posjetiteljima svuda gdje je sjedalo ili stol za sjedenje u kafiću. Stropni objekt nazvan "Drvo sjenčanja" započinje sa stražnje strane zone pripreme i pokriva zonu kupaca kako bi stvorio cjelokupnu atmosferu ovog kafića. Posjetiocima daje neobičan prostorni učinak, a ujedno postaje medij za ljude koji žele da se izgube u mislima s okusima kave.

Ime projekta : Perception, Ime dizajnera : Haejun Jung, Ime klijenta : Perception.

Perception Kafić

Ovaj izuzetan dizajn dobitnik je nagrade platinasti dizajn na takmičenju u dizajnu igračaka, igara i hobi proizvoda. Svakako biste trebali vidjeti platforma dizajnerski portfelj nagrađivanih platina i otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne igračke, igraće i proizvode za hobi proizvode.

Dizajnerski tim dana

Najveći svjetski dizajnerski timovi.

Ponekad vam je potreban vrlo velik tim talentiranih dizajnera koji možete smisliti zaista sjajne dizajne. Svakodnevno se pojavljuje prepoznatljiv nagrađivani inovativni i kreativni tim dizajna. Istražite i otkrijte originalnu i kreativnu arhitekturu, dobar dizajn, modu, grafički dizajn i projekte dizajnerske strategije od dizajnerskih timova širom sveta. Oduševite se originalnim radovima velikih majstora dizajnera.