Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Unutarnji Zajednički Prostori

Highpark Suites

Unutarnji Zajednički Prostori Uobičajena područja Highpark Suites istražuju besprijekornu integraciju urbanih Gen-Y stilova života sa zelenim životom, poslom, zabavom i zajednicom. Od predvorja wow-faktora do skulpturalnih nebeskih terena, funkcionalnih dvorana i zabavne dvorane za sastanke, ovi prostori za razonodu dizajnirani su za stanovnike da ih koriste kao produžetak svojih domova. Inspirisan besprijekornim zatvorenim životom na otvorenom, fleksibilnošću, interaktivnim trenucima i paletom urbanih boja i tekstura, MIL Design je potisnuo granice da stvori jedinstvenu, održivu i holističku zajednicu u kojoj svaki prostor ima na umu stanovnike i tropsko okruženje.

Ime projekta : Highpark Suites , Ime dizajnera : MIL Design & Construction, Ime klijenta : MIL Design.

Highpark Suites  Unutarnji Zajednički Prostori

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za dizajn na području mode, odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.