Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Kapsula

Wildcook

Kapsula Kapsula Wild Cook, kapsula je s raznim prirodnim sastojcima i dizajnirana je da puši hranu i stvara različite okuse i mirise. Većina ljudi vjeruje da je jedini način da se hrana puši spaljivanjem različitih vrsta drveta, ali istina je da svoju hranu možete napraviti dimljenom s puno materijala i stvoriti potpuno novi ukus i miris. Dizajneri su shvatili razlike u ukusu širom svijeta i zato je ovaj dizajn potpuno fleksibilan kada je u pitanju pitanje upotrebljivosti u različitim regijama. Ove kapsule dolaze iz miješanih i pojedinačnih sastojaka.

Ime projekta : Wildcook, Ime dizajnera : Ladan Zadfar and Mohammad Farshad, Ime klijenta : Creator studio.

Wildcook Kapsula

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na takmičenju za dizajn ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađeni dizajnerski portfelj nagrađivanih kako biste otkrili mnoštvo drugih novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.