Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Stol Koji Se Može Pretvoriti U Krevet

1,6 S.M. OF LIFE

Stol Koji Se Može Pretvoriti U Krevet Glavni koncept bio je komentirati činjenicu da se naši životi smanjuju kako bismo se uklopili u skučeni prostor naše kancelarije. Na kraju sam shvatio da svaka civilizacija može imati vrlo različitu percepciju stvari ovisno o njenom društvenom kontekstu. Na primjer, ovaj bi se stol mogao koristiti za siestu ili za nekoliko sati sna noću u one dane kada se netko bori da ispuni rokove. Projekt je dobio ime po dimenzijama prototipa (2,00 metra i 0,80 metra širine = 1,6 cm) i činjenici da rad nastavlja zauzimati sve više i više prostora u našem životu.

Ime projekta : 1,6 S.M. OF LIFE, Ime dizajnera : Athanasia Leivaditou, Ime klijenta : Studio NL (my own practice).

1,6 S.M. OF LIFE Stol Koji Se Može Pretvoriti U Krevet

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za dizajn na području mode, odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajnerski tim dana

Najveći svjetski dizajnerski timovi.

Ponekad vam je potreban vrlo velik tim talentiranih dizajnera koji možete smisliti zaista sjajne dizajne. Svakodnevno se pojavljuje prepoznatljiv nagrađivani inovativni i kreativni tim dizajna. Istražite i otkrijte originalnu i kreativnu arhitekturu, dobar dizajn, modu, grafički dizajn i projekte dizajnerske strategije od dizajnerskih timova širom sveta. Oduševite se originalnim radovima velikih majstora dizajnera.