Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Kabanica

UMBRELLA COAT

Kabanica Ovaj kabanica je kombinacija kišnog kaputa, kišobrana i vodootpornih pantalona. Ovisno o vremenskim uvjetima i količini kiše, može se prilagoditi različitim razinama zaštite. Njegova jedinstvena karakteristika je što u jednom stavku kombinira kabanicu i kišobran. Sa „kišobranom kabanicom“ ruke su vam slobodne. Takođe, može biti savršeno za sportske aktivnosti poput vožnje bicikla. Osim toga u prepunoj ulici ne naletite na druge kišobrane, jer se kapuljača od suncobrana proteže iznad ramena.

Ime projekta : UMBRELLA COAT, Ime dizajnera : Athanasia Leivaditou, Ime klijenta : STUDIO NL (my own practice).

UMBRELLA COAT Kabanica

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za dizajn na području mode, odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.