Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Namještaj Za Kuću I Ured

Flying Table

Namještaj Za Kuću I Ured Jedinstven nameštaj, koji donosi radost. Jednostavno za proizvodnju. Dajte pokretu iluziju. Nema drugog analoga za ovaj namještaj. Na prvi pogled možete zamisliti da stol neće stajati i da će odmah pasti, ali, spajajući tri glavna detalja: metalni okvir, ormar s ladicama i gornji stol, konstrukcija je postala stabilna i tvrda. Ova ideja može se koristiti s ormanom, ormarićem i drugim stvarima. Svi će proizvodi donijeti leteću iluziju.

Ime projekta : Flying Table, Ime dizajnera : Viktor Kovtun, Ime klijenta : Xo-Xo-L design.

Flying Table Namještaj Za Kuću I Ured

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na takmičenju za dizajn ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađeni dizajnerski portfelj nagrađivanih kako biste otkrili mnoštvo drugih novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajnerski tim dana

Najveći svjetski dizajnerski timovi.

Ponekad vam je potreban vrlo velik tim talentiranih dizajnera koji možete smisliti zaista sjajne dizajne. Svakodnevno se pojavljuje prepoznatljiv nagrađivani inovativni i kreativni tim dizajna. Istražite i otkrijte originalnu i kreativnu arhitekturu, dobar dizajn, modu, grafički dizajn i projekte dizajnerske strategije od dizajnerskih timova širom sveta. Oduševite se originalnim radovima velikih majstora dizajnera.