Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Namještaj Za Kuću I Ured

Flying Table

Namještaj Za Kuću I Ured Jedinstven nameštaj, koji donosi radost. Jednostavno za proizvodnju. Dajte pokretu iluziju. Nema drugog analoga za ovaj namještaj. Na prvi pogled možete zamisliti da stol neće stajati i da će odmah pasti, ali, spajajući tri glavna detalja: metalni okvir, ormar s ladicama i gornji stol, konstrukcija je postala stabilna i tvrda. Ova ideja može se koristiti s ormanom, ormarićem i drugim stvarima. Svi će proizvodi donijeti leteću iluziju.

Ime projekta : Flying Table, Ime dizajnera : Viktor Kovtun, Ime klijenta : Xo-Xo-L design.

Flying Table Namještaj Za Kuću I Ured

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na takmičenju za dizajn ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađeni dizajnerski portfelj nagrađivanih kako biste otkrili mnoštvo drugih novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajnerski intervju dana

Intervjui sa svjetski poznatim dizajnerima.

Pročitajte najnovije intervjue i razgovore o dizajnu, kreativnosti i inovacijama između dizajnerskog novinara i svjetski poznatih dizajnera, umjetnika i arhitekata. Pogledajte najnovije dizajnerske projekte i nagrađivane dizajne poznatih dizajnera, umjetnika, arhitekata i inovatora. Otkrijte nove spoznaje o kreativnosti, inovacijama, umjetnosti, dizajnu i arhitekturi. Saznajte o dizajnerskim procesima sjajnih dizajnera.