Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Stol

UFO

Stol Kombinacija stakla, metala i drveta. Sadašnji dizajn podržava koncepciju dizajnerske kompanije Xo-Xo-l, koja je opisana kao "Namještaj pozitivnih emocija". Vrlo je funkcionalan dizajn, iako je izvana vrlo lagan i jedinstven. Ova jedinica je u potpunosti rastavljajuća jedinica, koja se može rastaviti i sastaviti na bilo kom mestu.

Ime projekta : UFO, Ime dizajnera : Viktor Kovtun, Ime klijenta : Xo-Xo-L design.

UFO Stol

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na takmičenju za dizajn ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađeni dizajnerski portfelj nagrađivanih kako biste otkrili mnoštvo drugih novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.