Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Stol

UFO

Stol Kombinacija stakla, metala i drveta. Sadašnji dizajn podržava koncepciju dizajnerske kompanije Xo-Xo-l, koja je opisana kao "Namještaj pozitivnih emocija". Vrlo je funkcionalan dizajn, iako je izvana vrlo lagan i jedinstven. Ova jedinica je u potpunosti rastavljajuća jedinica, koja se može rastaviti i sastaviti na bilo kom mestu.

Ime projekta : UFO, Ime dizajnera : Viktor Kovtun, Ime klijenta : Xo-Xo-L design.

UFO Stol

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na takmičenju za dizajn ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađeni dizajnerski portfelj nagrađivanih kako biste otkrili mnoštvo drugih novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajnerski intervju dana

Intervjui sa svjetski poznatim dizajnerima.

Pročitajte najnovije intervjue i razgovore o dizajnu, kreativnosti i inovacijama između dizajnerskog novinara i svjetski poznatih dizajnera, umjetnika i arhitekata. Pogledajte najnovije dizajnerske projekte i nagrađivane dizajne poznatih dizajnera, umjetnika, arhitekata i inovatora. Otkrijte nove spoznaje o kreativnosti, inovacijama, umjetnosti, dizajnu i arhitekturi. Saznajte o dizajnerskim procesima sjajnih dizajnera.