Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Digitalni Ulaz

National Bank of Greece's i-bank

Digitalni Ulaz Konceptna trgovina koja čuva i nudi smjernice za internetske, mobilne i telefonske bankarske ponude. Nema brojača - umjesto toga kupci koriste računare u trgovini za dovršavanje svakodnevnih bankarskih transakcija, npr. postavljanje narudžbi i pregled izjava, uz podršku tima 4 osobe u trgovini. NBG aplikacija dostupna je na iPadima i iPhoneima na centralnim štandovima 'Great Ideas', privatne govornice se mogu koristiti za internet i telefonsko bankarstvo, a dodirni ekrani unutar Interaktivne zone omogućavaju posjetiteljima pristup bankarskim uslugama i igranje igara.

Ime projekta : National Bank of Greece's i-bank , Ime dizajnera : Allen International, Ime klijenta : allen international.

National Bank of Greece's i-bank  Digitalni Ulaz

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na takmičenju za dizajn ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađeni dizajnerski portfelj nagrađivanih kako biste otkrili mnoštvo drugih novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.