Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Digitalni Ulaz

National Bank of Greece's i-bank

Digitalni Ulaz Konceptna trgovina koja čuva i nudi smjernice za internetske, mobilne i telefonske bankarske ponude. Nema brojača - umjesto toga kupci koriste računare u trgovini za dovršavanje svakodnevnih bankarskih transakcija, npr. postavljanje narudžbi i pregled izjava, uz podršku tima 4 osobe u trgovini. NBG aplikacija dostupna je na iPadima i iPhoneima na centralnim štandovima 'Great Ideas', privatne govornice se mogu koristiti za internet i telefonsko bankarstvo, a dodirni ekrani unutar Interaktivne zone omogućavaju posjetiteljima pristup bankarskim uslugama i igranje igara.

Ime projekta : National Bank of Greece's i-bank , Ime dizajnera : Allen International, Ime klijenta : allen international.

National Bank of Greece's i-bank  Digitalni Ulaz

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na takmičenju za dizajn ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađeni dizajnerski portfelj nagrađivanih kako biste otkrili mnoštvo drugih novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajnerski tim dana

Najveći svjetski dizajnerski timovi.

Ponekad vam je potreban vrlo velik tim talentiranih dizajnera koji možete smisliti zaista sjajne dizajne. Svakodnevno se pojavljuje prepoznatljiv nagrađivani inovativni i kreativni tim dizajna. Istražite i otkrijte originalnu i kreativnu arhitekturu, dobar dizajn, modu, grafički dizajn i projekte dizajnerske strategije od dizajnerskih timova širom sveta. Oduševite se originalnim radovima velikih majstora dizajnera.