Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Upciklirani Nakit

Clairely Upcycled Jewellery

Upciklirani Nakit Prekrasan, jasan, upciklirani nakit, dizajniran iz potrebe da se otpadni materijal upotrebljava za proizvodnju lustera Claire de Lune. Ova linija razvila se u znatan broj zbirki - sve pričaju priče, a sve predstavljaju vrlo osobne poglede na filozofije dizajnera. Transparentnost je vitalni dio vlastite filozofije dizajnera, na što se odražava izbor korištenog akrila. Osim korištenog zrcalnog akrila koji sam odbija svjetlost, materijal je uvijek transparentan, boja ili bistra. CD ambalaža pojačava koncepte zamjene.

Ime projekta : Clairely Upcycled Jewellery , Ime dizajnera : Claire Requa, Ime klijenta : CLAIRELY upcycled jewellery.

Clairely Upcycled Jewellery  Upciklirani Nakit

Ovaj nevjerojatan dizajn dobitnik je srebrne nagrade za dizajn na području mode, odjeće i odjeće. Svakako biste trebali vidjeti srebrni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne modne radove, dizajn odjeće i odjeće.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.