Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Pritisnite Za Izbacivanje Električnih Utikača

The GAN Switch

Pritisnite Za Izbacivanje Električnih Utikača Obično ako bi netko želio izvaditi električni utikač, trebao bi isključiti struju i izvući je uz obzirnu količinu energije. Ova konceptualna, ali vidljiva ideja omogućuje samo jednim prstom da obavi sav posao. Prekidač za uključivanje / isključivanje koji takođe kao dugme za izbacivanje utikača pomaže da vam kaže da li je utikač priključen na napajanje ili nije.

Ime projekta : The GAN Switch, Ime dizajnera : Tay Meng Kiat Nicholas, Ime klijenta : .

The GAN Switch Pritisnite Za Izbacivanje Električnih Utikača

Ovaj dobar dizajn dobitnik je nagrade za dizajn na takmičenju za dizajn ambalaže. Svakako biste trebali vidjeti nagrađeni dizajnerski portfelj nagrađivanih kako biste otkrili mnoštvo drugih novih, inovativnih, originalnih i kreativnih dizajnerskih radova na ambalaži.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.