Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Igračka

Rocking Zebra

Igračka Djeca vole ovu friško ljuljajuću igračku, a savremeni izgled, simpatična grafika i prirodno drvo su prave privlačne oči u modernom domu. Izazov dizajna uključivao je zadržavanje osnovnog karaktera klasične igračke heirloom, uz korištenje naprednih tehnika i modularnog sistema konstrukcije kako bi se omogućili budući dodatni tipovi životinja uz minimalne promjene dijelova. Upakovani proizvod također je trebao biti kompaktan i ispod 10 kilograma za direktne internetske kanale prodaje. Upotreba prilagođenog laminata za ispis je prva stvar, što rezultira savršenom isporukom boja / uzorka na potpuno otpornoj na ogrebotine

Ime projekta : Rocking Zebra, Ime dizajnera : Newmakers, Ime klijenta : Newmakers.

Rocking Zebra Igračka

Ovaj odličan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn dizajna rasvjetnih proizvoda i rasvjetnih projekata. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata osvjetljenja.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.