Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Igračka

Rocking Zebra

Igračka Djeca vole ovu friško ljuljajuću igračku, a savremeni izgled, simpatična grafika i prirodno drvo su prave privlačne oči u modernom domu. Izazov dizajna uključivao je zadržavanje osnovnog karaktera klasične igračke heirloom, uz korištenje naprednih tehnika i modularnog sistema konstrukcije kako bi se omogućili budući dodatni tipovi životinja uz minimalne promjene dijelova. Upakovani proizvod također je trebao biti kompaktan i ispod 10 kilograma za direktne internetske kanale prodaje. Upotreba prilagođenog laminata za ispis je prva stvar, što rezultira savršenom isporukom boja / uzorka na potpuno otpornoj na ogrebotine

Ime projekta : Rocking Zebra, Ime dizajnera : Newmakers, Ime klijenta : Newmakers.

Rocking Zebra Igračka

Ovaj odličan dizajn dobitnik je zlatne nagrade za dizajn dizajna rasvjetnih proizvoda i rasvjetnih projekata. Svakako biste trebali vidjeti zlatni nagrađivani dizajnerski portfelj dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne proizvode za osvjetljenje i dizajn projekata osvjetljenja.

Dizajnerski intervju dana

Intervjui sa svjetski poznatim dizajnerima.

Pročitajte najnovije intervjue i razgovore o dizajnu, kreativnosti i inovacijama između dizajnerskog novinara i svjetski poznatih dizajnera, umjetnika i arhitekata. Pogledajte najnovije dizajnerske projekte i nagrađivane dizajne poznatih dizajnera, umjetnika, arhitekata i inovatora. Otkrijte nove spoznaje o kreativnosti, inovacijama, umjetnosti, dizajnu i arhitekturi. Saznajte o dizajnerskim procesima sjajnih dizajnera.