Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Qr Naljepnica Koda

Marketplace on the Move

Qr Naljepnica Koda Novi način prodaje automobila svuda! Samo na www.krungsriautomarketplace.com gdje možete objaviti kako biste prodali svoj automobil, a mi ćemo proizvesti QR Code Sticker na temelju jedinstvene web adrese navedenog automobila, s odabranim dizajnom naljepnica zatim dostaviti na svoje mjesto, tako da na svoj automobil možete pričvrstiti naljepnicu! !! Za kupca samo skenirajte QR kod koji vidite na parkiralištu prodavca u robnim kućama, kafićima, zgradama itd. Pristupite detaljima automobila odmah. Nazovite prodavca i provjerite. Svi se iznenada događaju na mestu gde ste oboje !!!

Ime projekta : Marketplace on the Move, Ime dizajnera : Krungsri Auto, Ime klijenta : Krungsri Auto.

Marketplace on the Move Qr Naljepnica Koda

Ovaj sjajni dizajn dobitnik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne arhitekture, građevinske i strukturne radove.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.