Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Set Posuđa

MiMì

Set Posuđa Mimì jednostavan dizajn, sa svojom izrezanom geometrijom otkriva veliku jednostavnost upotrebe. Ručice esencijalnog, ali čvrste forme ističu se na mat sivom aluminijumskom kućištu i pruža čvrst prianjanje čak i ako je mokro ili masno. Jednom izvučena čelična skica, koja hvata posuđe od neprianjajućeg materijala, ne treba dalje spojeve. Elastična metalna fleksibilnost iskorištava se za udoban zahvat: ako se pritisnu, ručke lako mijenjaju oblik i odgovaraju svakom korisniku. Ručka pan, sa zategnutom žicom, takođe mijenja svoj oblik. Minimalni dizajn doprinosi poboljšanju ergonomije .::less materijal može učiniti još više i još bolje:

Ime projekta : MiMì, Ime dizajnera : Gian Piero Giovannini, Ime klijenta : urge design.

MiMì Set Posuđa

Ovaj sjajni dizajn dobitnik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne arhitekture, građevinske i strukturne radove.

Dizajn dana

Izvanredan dizajn. Dobar dizajn. Najbolji dizajn.

Dobri dizajni stvaraju vrijednost društvu. Svakodnevno imamo poseban dizajnerski projekt koji pokazuje izvrsnost u dizajnu. Danas nam je drago da pokažemo nagrađivani dizajn koji čini pozitivnu razliku. Svakodnevno ćemo se predstavljati odličnim i nadahnjujućim dizajnom. Svakako nas posjetite svakodnevno kako biste uživali u novim dobrim dizajnerskim proizvodima i projektima najvećih dizajnera širom svijeta.