Dizajn časopisa
Dizajn časopisa
Set Posuđa

MiMì

Set Posuđa Mimì jednostavan dizajn, sa svojom izrezanom geometrijom otkriva veliku jednostavnost upotrebe. Ručice esencijalnog, ali čvrste forme ističu se na mat sivom aluminijumskom kućištu i pruža čvrst prianjanje čak i ako je mokro ili masno. Jednom izvučena čelična skica, koja hvata posuđe od neprianjajućeg materijala, ne treba dalje spojeve. Elastična metalna fleksibilnost iskorištava se za udoban zahvat: ako se pritisnu, ručke lako mijenjaju oblik i odgovaraju svakom korisniku. Ručka pan, sa zategnutom žicom, takođe mijenja svoj oblik. Minimalni dizajn doprinosi poboljšanju ergonomije .::less materijal može učiniti još više i još bolje:

Ime projekta : MiMì, Ime dizajnera : Gian Piero Giovannini, Ime klijenta : urge design.

MiMì Set Posuđa

Ovaj sjajni dizajn dobitnik je brončane nagrade za dizajn u arhitekturi, građevini i strukturi konstrukcije. Svakako biste trebali vidjeti brončani dizajnerski portfelj nagrađivanih dizajnera koji će otkriti mnoge druge nove, inovativne, originalne i kreativne arhitekture, građevinske i strukturne radove.

Dizajnerski tim dana

Najveći svjetski dizajnerski timovi.

Ponekad vam je potreban vrlo velik tim talentiranih dizajnera koji možete smisliti zaista sjajne dizajne. Svakodnevno se pojavljuje prepoznatljiv nagrađivani inovativni i kreativni tim dizajna. Istražite i otkrijte originalnu i kreativnu arhitekturu, dobar dizajn, modu, grafički dizajn i projekte dizajnerske strategije od dizajnerskih timova širom sveta. Oduševite se originalnim radovima velikih majstora dizajnera.